NL EN FR DE

P.O.P.-U.P., opera-ballet voor kinderen

“P.O.P.-U.P.”

Opera-ballet voor kinderen

Doelpubliek : kinderen in de leeftijdsgroep van 6 tot 10 jaar

Voor het seizoen 2017 zal regisseur-choreografe Véronique Lenaers in samenwerking met scenograaf Dirk Van Vaerenbergh een opera-ballet voorstelling creëren voor kinderen van 6 tot 10 jaar. Het wordt een onweerstaanbare mix van het romantische ballet van Coppélia en muziek uit de opera Don Pasquale.

Dr. Pasqualius is de beroemdste poppenmaker van het land. Hij maakt ze in alle formaten : groot , klein , dik , dun EN ze kunnen allemaal geweldig mooi dansen. Stiekem is hij een beetje verliefd op zijn mooiste pop Coppélia.

Maar op een dag krijgt hij een bijzonder cadeau van zijn grote concurrent Dr. Donizetti: een pop die niet kan dansen maar zingen.

Eerst vindt hij de pop maar niks, maar als hij ziet hoe iedereen haar bijzonder vindt en een jonge man zelfs verliefd op haar wordt , besluit hij zelf met haar te trouwen.

Maar daar zullen Coppélia, Norina en Ernesto een stokje voor steken. Ze beramen een sluw plan om de oude Dr. Pasqualius te foppen. Benieuwd of het gaat lukken?

Kom kijken naar onze nieuwe coole swingende kinderopera met muziek van Donizetti, ballet uit Coppélia, een magisch huis, een dwaze oude sul en heel héél veel poppen.

ONLINE TICKETVERKOOP VANAF 1 MAART 2017
Plaats van de voorstelling : de Rijschool op het domein van de Landcommanderij Alden Biesen, ongenummerde plaatsen.

Duur van de voorstelling : ongeveer 50 minuten, zonder pauze.

Publieksvoorstellingen op 17 en 18 juni om 14u00 en om 16u00.

Schoolvoorstellingen op 19 en 20 juni om 11.00u en 13.30u. Inschrijven en info over prijzen en beschikbaarheid via info@zomeropera.be.

Ticketprijs: € 12,00 plus € 2,00 administratiekosten per bestelling en € 0,00 verzendkosten voor e-tickets, € 2,00 verzendingskosten per bestelling indien u ervoor kiest uw tickets per post te laten opsturen. Korting leden Gezinsbond € 2,00.

Bestel online voor de publieksvoorstellingen! U ontvangt nadien een bevestiging per email met de betalingsgegevens. Enkel betaling per overschrijving mogelijk op volgend rekeningnummer BE65 7370 1050 0796. De tickets worden gemaild na ontvangst van betaling.

Telefonisch reserveren kan ook nog steeds. SMS uw naam en telefoonnummer naar + 32 (0) 477 675 592 of laat uw naam en telefoonnummer achter op het antwoordapparaat en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Voor meer info : raadpleeg de rubriek Ticket Info met daarin de subrubrieken Algemene Info en Veelgestelde vragen.
Share