info@zomeropera.be |+32 477 675592 Ticket-Service |NL. / FR. / EN. / DE.
#

De dagelijkse leiding van Alden Biesen Zomeropera vzw is verdeeld over twee personen:
Zakelijk directeur Martine Cuyvers en artistiek directeur Piet Vansichen
Zij worden hierin begeleid door voorzitter Willy Claes en secretaris-penningmeester Patrick Bollen.

Martine Cuyvers

Martine Cuyvers heeft 35 jaar management ervaring opgebouwd in allerlei sectoren, vanuit de invalshoeken audit, financiën, communicatie, projectmanagement en general management.
Zij participeerde in het change management proces bij de Generale Maatschappij van België en haar dochtermaatschappijen onder impuls van de nieuwe aandeelhouder Suez (1987-1992) en was ondermeer algemeen directeur bij Music Hall Group (1998-2004).
Zij werkt het liefst projectmatig in de cultuur- en eventsector omwille van de veelzijdigheid van contacten en de gepassioneerde inzet van iedereen die erbij betrokken is.
Naast haar taken als zakelijk directeur bij Alden Biesen Zomeropera (sinds 2007) is zij actief als beeldend kunstenaar en baat zij een kunstgalerij uit in Antwerpen (www.nobodyandfriends.art)

martine.cuyvers@zomeropera.be

Piet Vansichen

De bas Piet Vansichen zet zich in voor de verbreding van de interesse voor opera en cultuur en werd onder die impuls artistiek directeur van Alden Biesen Zomeropera van bij het prille begin.
Piet zingt als gast bij beduidende operahuizen en verleende zijn medewerking aan verschillende festivals zoals het Festival van Vlaanderen, het Gergiev-festival , Muralla de Avila en het Saito Kinen Festival te Japan.
Tevens dirigeert Piet verschillende vocale en instrumentale ensembles en is muzikaal coach.
Hij ontving van de provincie Limburg de Cultuuronderscheiding en van de stad Bilzen de prijs voor bijzondere Culturele verdiensten.

piet@zomeropera.be